Порошенко: Ми - не Росія, хто переможе на виборах - не знає ніхто

Порошенко: Ми - не Росія, хто переможе на виборах - не знає ніхто

Укрінформ
Президент Петро Порошенко запевнив, що Україна, на відміну від Російської Федерації, є демократичною країною й тому ніхто не знає, хто переможе на майбутніх президентських виборах.

Про це він заявив під час виступу на дискусійній панелі «Безпека у Східній Європі» у рамках Мюнхенської безпекової конференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я - Президент вільної і демократичної країни, ми не Російська Федерація. У Російській Федерації знають наперед, хто виграє. Я як Президент своєї країни кажу відповідально: ніхто не знає, хто переможе, і це є запорука і символ демократії", - так Порошенко відповів на запитання, чи виграє він президентські вибори.

Як повідомлося, Президент України Петро Порошенко 15-16 лютого перебуває з робочим візитом у Німеччині та бере участь ювілейній 55-й Мюнхенській безпековій конференції.

Читайте також: Нейтралітет України в 2014 році не врятував її від агресії РФ - Порошенко

31 грудня 2018 року в Україні стартував виборчий процес із виборів Президента України, призначених на 31 березня 2019 року.

8 лютого ЦВК завершила процес реєстрації кандидатів на посаду глави держави на чергових виборах 31 березня. Загалом зареєстровано 44 кандидати: Ігоря Шевченка, Сергія Капліна, Валентина Наливайченка, Віталія Скоцика, Андрія Садового, Віталія Купрія, Євгенія Мураєва, Анатолія Гриценка, Геннадія Балашова, Ольгу Богомолець, Олександра Шевченка, Романа Насірова, Юрія Бойка, Олега Ляшка, Аркадія Корнацького, Олександра Вілкула, Юлію Тимошенко, Дмитра Добродомова, Олександра Мороза, Іллю Киву, Руслана Кошулинського, Олександра Данилюка, Сергія Таруту, Володимира Зеленського, Ігоря Смешка, Інну Богословську, Юрія Дерев'янка, Миколу Габера, Романа Безсмертного, Віктора Бондара, Віктора Кривенка, Сергія Кривоноса, Сергія Носенка, Руслана Ригованова, Юрія Тимошенка, Василя Журавльова, Андрія Новака, Петра Порошенка, Юрія Кармазіна, Юлію Литвиненко, Олександра Ващенка, Володимира Петрова, Олександра Соловйова та Дмитра Гнапа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-