Депутат від БПП позивається до Гриценка на 2,5 мільйона

Депутат від БПП позивається до Гриценка на 2,5 мільйона

Вибори Президента
Укрінформ
Заступник голови фракції партії "Блок Петра Порошенка" Сергій Березенко має намір подати позов про захист честі, гідності та ділової репутації до кандидата у президенти України Анатолія Гриценка.

Про це повідомляє прес-служба "БПП "Солідарність".

"Я офіційно заявляю, що подам позов до Анатолія Гриценка на захист своєї честі, гідності і ділової репутації. Не буду оригінальним, сума цього позову буде така сама, як і застава – 2,5 млн грн. (застава для участі в президентських виборах)", – зазначив він.

Депутат висловив впевненість, що він виграє цей позов у суді, оскільки все те, що говорив Гриценко, "не витримує жодної критики".

Березенко також заявив, що після виграшу в суді віддаcть ці кошти на потреби армії.

Читайте також: Ірина Луценко подала проти Гриценка позов на 2,5 мільйона

Як повідомлялося, 7 лютого Гриценко в ефірі одного з телеканалів заявив, що Президент Петро Порошенко нібито дав вказівку виділити 2 млрд грн на підкуп виборців. Одним з організаторів такого підкупу Гриценко назвав Березенка.

Раніше народний депутат, представник Президента у Верховній Раді Ірина Луценко подала позов до Гриценка через його висловлювання про переховування сина Луценків від служби в зоні АТО. Сума позову - 2,5 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-