Порошенко пояснив, чому іде на другий президентський термін

Порошенко пояснив, чому іде на другий президентський термін

Укрінформ
Президент Петро Порошенко заявив, що балотується на другий термін з метою збереження стратегічного курсу України на Європейський Союз та НАТО.

Про це він розповів під час виступу на форумі “Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом”, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Завершуючи п’ятирічну каденцію, стартую знову заради збереження стратегічного курсу на Європейський Союз та НАТО, курсу на перетворення України у велику успішну країну щасливих людей”, - зазначив Порошенко.

Глава держави підкреслив, що просить у виборців мандат на те, щоб гарантувати незворотність європейської та євроатлантичної інтеграції, незалежності України, щоб відновити територіальну цілісність країни і принести вигідний Україні мир.

Читайте також: Гройсман підтримав намір Порошенка балотуватися в президенти

Також Президент зауважив, що друга президентська каденція потрібна йому для того, щоб завершити побудову сильної успішної держави, здатної забезпечити порядок, добробут і безпеку кожного українця, щоб “над міцним фундаментом, який ми заклали за п’ять років, звести добротні стіни та надійний дах”.

“У моїй президентській роботі траплялося різне: успіхи і невдачі, точні розрахунки і помилки, приємності і прикрощі, радості й печалі, чесноти і недоліки. Слава Богу, є чим пишатися і, ніде правди діти, є за що вибачатися. Але кожен мій крок, вдалий чи ні, ніколи не суперечив стратегії на повний розрив з колоніальним минулим, на власний шлях України, на цивілізаційний союз з Європою”, - запевнив Порошенко.

Він додав, що наразі українці не мають права зупинитись на півдорозі й місія нинішнього покоління - довести до успішного завершення побудову міцної Української держави.

Як повідомлялося, у вівторок чинний Президент Петро Порошенко оголосив, що балотуватиметься на другий термін на чергових виборах 31 березня.

В Україні 31 грудня 2018 року розпочалася кампанія з виборів Президента України, призначених на 31 березня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-