Гриценко подав документи для реєстрації кандидатом у Президенти

Гриценко подав документи для реєстрації кандидатом у Президенти

Відео
Укрінформ
Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко подав документи до ЦВК для реєстрації кандидатом на посаду президента України.

Відеотрансляція наживо велася на його сторінці у Facebook.

“Щойно подав весь необхідний, законом передбачений пакет документів для реєстрації (кандидатом у президенти — ред.). Щодо застави — внесла партія, наші партійці, і я в тому числі особисто, як партієць, із своїх коштів — 100 тисяч гривень. Норми закону дотримані, представляти інтереси в ЦВК буде доктор юридичних наук адвокат Руслан Чорнолуцький”, - зазначив Гриценко на брифінгу після подання документів.

Він уточнив, що у його програмі, зокрема, в безпековому блоці передбачено скасування примусового призову на строкову службу, скорочення кількості генеральських посад у всіх силових структурах, а також "абсолютно інший підхід до соціального захисту військового”.

“Наша зовнішня політика і дипломатія буде націлена на виконання трьох ключових завдань: зміцнення безпеки України, друге — це захист і звільнення наших громадян, і третє — це домінанта економічної складової у відносинах з міжнародними партнерами, зокрема просувати наші товари на чужі ринки, тощо”, - заявив Гриценко.

Читайте також: Три політсили оголосили про підтримку Гриценка на виборах

Як повідомляв Укрінформ, члени партії "Громадянська позиція" висунула Анатолія Гриценка кандидатом на посаду Президента України на з'їзді 11 січня.

Президентські вибори призначені на 31 березня 2019 року. Висування кандидатів політичними партіями або шляхом самовисування на пост глави держави та подання кандидатами документів до ЦВК триватиме до 3 лютого. Перед поданням до Центрвиборчкому документів кандидат або партія, яка його висунула, має внести грошову заставу у розмірі 2,5 млн гривень. Реєстрація кандидатів у Президенти триватиме до 8 лютого включно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-