Три політсили оголосили про підтримку Гриценка на виборах

Три політсили оголосили про підтримку Гриценка на виборах

Укрінформ
Політичні партії "Громадянський рух "Хвиля", "Громадський рух Миколи Томенка "Рідна країна", "Європейська партія України" оголосили про свою підтримку кандидатури лідера "Громадянської позиції" Анатолія Гриценка на президентських виборах.

Про це вони заявили на Форумі демократичних сил в п'ятницю, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Лідери вказаних політсил - Віктор Чумак, Микола Томенко і Микола Катеринчук - оголосили, що члени їхніх партій на з'їздах ухвалили рішення підтримати кандидатуру Анатолія Гриценка як кандидата на посаду Президента України "від об'єднаної демократичної опозиції".

Також про свою підтримку Анатолія Гриценка на президентських виборах оголосив політичний діяч Тарас Стецьків, політсила "Альтернатива" Єгора Фірсова, "Всеукраїнська асоціація переселенців" та "Всеукраїнський союз учасників АТО". На форумі також присутній екс-міністр фінансів Олександр Данилюк, народні депутати від "Блоку Петра Порошенка", члени міжфракційного об'єднання "ЄвроОптимісти" Мустафа Найєм, Сергій Лещенко та Світлана Заліщук, лідер партії "Сила людей" Олександр Солонтай, голова ГО "Центр протидії корупції" Віталій Шабунін. Сам Анатолій Гриценко заявив на форумі, що йому буде достатньо одного президентського терміну, щоб виконати свої обіцянки.

Гриценко також повідомив, що подасть документи для реєстрації кандидатом у президенти до ЦВК у суботу, 12 січня, о 12 годині.

Як повідомляв Укрінформ, члени партії "Громадянська позиція" висунула Анатолія Гриценка кандидатом на посаду Президента України на з'їзді 11 січня.

Читайте також: "Громадянська позиція" висунула Гриценка кандидатом у президенти

Як відомо, в Україні 31 грудня розпочався виборчий процес чергових виборів Президента України, призначених на 31 березня 2019 року. Висування кандидатів політичними партіями або шляхом самовисування на пост глави держави та подання кандидатами документів до ЦВК триватиме до 3 лютого 2019 року. Перед поданням до Центрвиборчкому документів кандидат або партія, яка його висунула, має внести грошову заставу у розмірі 2,5 млн гривень. Реєстрація кандидатів у Президенти триватиме до 8 лютого включно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-