До Києва прибула команда МВФ

До Києва прибула команда МВФ

Укрінформ
Команда Міжнародного Валютного Фонду на чолі з головою Європейського департаменту МВФ Альфредом Каммером розпочинає сьогодні, 23 травня, зустрічі у Києві з представниками влади України та іншими партнерами.

Як передає Укрінформ, таку заяву зробив постійний представник Міжнародного валютного фонду Ваграм Степанян, йдеться в пресрелізі МВФ, що є в розпорядженні агентства.

“Дискусіїї фокусуватимуться на ризиках, перед якими постала економіка України, та цілях економічної політики влади", - йдеться в повідомленні.

Після цих зустрічей, починаючи з 27-го травня, місія МВФ на чолі з її керівником в Україні Гевіном Греєм розпочне у Варшаві дискусії з представниками влади України щодо заходів економічної політики у контексті четвертого перегляду Програми розширеного фінансування (EFF).

Читайте також: МВФ почне новий перегляд програми для України за кілька тижнів

Як повідомляв Укрінформ, 21 березня Виконавча рада МВФ завершила третій перегляд Програми розширеного фінансування (EFF) для України. Це дало змогу виплатити Україні $880 мільйонів. При цьому у Фонді вказали, що українська економіка «продемонструвала надзвичайну стійкість». І попри те, що подальші перспективи «залишаються невизначеними» через війну, уряду все ж вдається «досягати значного прогресу» у виконанні зобов’язань за програмою EFF та виконувати визначені структурні маяки та кількісні критерії ефективності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-