Офіс Президента закликає бізнес приєднатися до проєкту «Партнери оборони»

Офіс Президента закликає бізнес приєднатися до проєкту «Партнери оборони»

Фото
Укрінформ
Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак разом із Головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським та начальником Генерального штабу ЗСУ Анатолієм Баргилевичем зустрілися з представниками проєкту «Партнери оборони».

Про це повідомляється на сайті Президента України, передає Укрінформ. 

«Учасники зустрічі обговорили способи масштабувати проєкт, щоб залучити якомога більше представників держави та бізнесу до допомоги Силам оборони. Адже від кількості та якості зусиль, резюмували вони, залежить те, як швидко Україні вдасться здобути перемогу», – йдеться у повідомленні.

Роль цього проєкту у зміцненні обороноздатності України на тлі зростання масштабів російської агресії відзначив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. «В умовах, коли ворог планує розширити агресію, збільшити кількість військ, нам ця допомога потрібна. Ми будемо дуже раді, якщо ви й надалі допомагатимете нашим бригадам – і тим, які формуються, і тим, які вже виконують завдання», – сказав він.

Читайте також: Шмигаль у США провів зустріч з американським бізнесом - говорили про інвестиції

Як повідомлялося, «Партнери оборони» – це проєкт, у якому держава залучає представників органів державної влади та бізнесу для об’єднання зусиль на допомогу бійцям. Його ідея полягає в тому, щоб за кожним підрозділом Сил оборони були закріплені окремі представники державної влади та бізнесу, які допомагатимуть задовольняти всі нагальні потреби.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-