Фахівці за добу відновили електропостачання близько 144 тисячам абонентів

Фахівці за добу відновили електропостачання близько 144 тисячам абонентів

Укрінформ
За добу енергетики відновили електропостачання близько 144 тис. абонентів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство енергетики України.

У Харкові діють погодинні мережеві обмеження. У Харківській області залишаються знеструмленими 21,2 тис. домогосподарств у 61 населеному пункті. 

Через пошкодження розподільного надземного газопроводу задля безпеки відключені від газопостачання житловий будинок і комунально-побутові об’єкти. 

У Харківській області відновлено постачання газу понад 1,2 тис. домогосподарств. 

У Кривому Розі Дніпропетровської області діють мережеві обмеження для промисловості. Через витік газу внаслідок пожежі у багатоквартирному будинку у місті без газопостачання залишились 20 квартир. Витік газу усунутий. 

У Донецькій області енергетики заживили споживачів у 28 населених пунктах, які знеструмлювались через бойові дії, водночас через обстріли знеструмлені понад 2,1 тис. абонентів. Всього без електропостачання залишаються 45,8 тис. точок обліку у 89 населених пунктах. 

У Запорізькій області через знеструмлення повітряної лінії відключені 6,1 тис. споживачів. Через бойові дії без електроенергії залишаються 3,7 тис. точок обліку у 50 населених пунктах. 

Читайте також: У ДТЕК назвали умови введення погодинних графіків відключення світла

У Сумській області внаслідок бойових дій без електропостачання залишаються 5,6 тис. точок обліку у 70 населених пунктах. 

У Херсоні відключено близько 3 тис. абонентів. В області через нічні обстріли знеструмлені понад 100 споживачів, всього через бойові дії без електропостачання 46 населених пунктів. 

У Чернігівській області внаслідок бойових дій без світла залишаються 1,3 тис. точок обліку у 22 населених пунктах. 

Через пошкодження підземного розподільного газопроводу відключені від газопостачання понад 400 споживачів у Чернівцях.

Як повідомляв Укрінформ, в українській енергосистемі ситуація контрольована, енергосистема працює стабільно та збалансовано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-