За добу енергетики відновили енергопостачання понад 18 тисячам споживачів

За добу енергетики відновили енергопостачання понад 18 тисячам споживачів

Укрінформ
Енергетики за минулу добу, 11 квітня, повернули електропостачання понад 18 тисячам абонентів; у Харкові через мережеві обмеження знеструмлено близько 205 тисяч абонентів.

Про це повідомляє Міністерство енергетики України, передає Укрінформ.

Зранку 12 квітня у м. Харків застосовуються обмеження споживання електроенергії – без напруги близько 205 тисяч абонентів. Минулої доби газовики відновили газопостачання 41 абоненту у м. Харків та 5103 споживачам у населених пунктах області. Водночас у Харківському районі в результаті бойових дій було пошкоджено газопроводи – припинено газопостачання 136 абонентам.

У Дніпропетровській області через ворожі обстріли вимикалися 11,7 тисячі точок обліку в 9 населених пунктах – на ранок усіх заживлено. Через технологічні порушення було відключено 4,6 тисячі абонентів (на ранок без напруги 535 абонентів). У м. Дніпро газовики минулої доби відновили розподіл газу 212 споживачам.

У Донецькій області через ворожі обстріли знеструмлювалися 5,5 тисячі абонентів у 27 населених пунктах. Ремонтні бригади заживили 2,7 тисячі точок обліку у 9 населених пунктах.

Читайте також: Росія змінила тактику ударів по енергетичній інфраструктурі України - FT

У Запорізькій області через бойові дії залишаються без світла 3,7 тисячі точок обліку.

У Кіровоградській області через технологічні порушення на обладнанні газорозподільної мережі без газопостачання залишилось 48 споживачів.

У Рівненській області у Сарненському районі сталося загоряння на газопроводі багатоквартирного житлового будинку. Без газопостачання залишились 24 абоненти.

У Сумській області після ворожого обстрілу залишилися без напруги 1,1 тисячі точок обліку. Загалом без напруги залишаються 5,4 тисячі абонентів у 70 населених пунктах. Тривають відновлювальні роботи.

У м. Херсон після обстрілу знеструмлено 215 точок обліку. Залишаються без світла в обласному центрі 3055 абонентів, в області – 25,8 тисячі точок обліку у 45 населених пунктах.

Читайте також: Херсон передав Харкову три генератори великої потужності

Як повідомлялося, керівник об’єднаного пресцентру Оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк поінформувала, що в ніч на 12 квітня під атакою росіян в Одеській, Миколаївській, Херсонській та Дніпропетровській областях були об'єкти енергетики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-