Україна та Польща 28 березня представлять спільну позицію щодо розблокування кордону

Україна та Польща 28 березня представлять спільну позицію щодо розблокування кордону

Ексклюзив
Укрінформ
Міжурядова зустріч України та Польщі відбудеться 28 березня, на ній сторони представлять спільну позицію щодо розблокування кордону.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Сергій Деркач.

«28 березня у нас буде міжурядова зустріч, на якій ми озвучимо свою позицію, польська сторона готує свою позицію, разом ми готуємо спільні домовленості. І вже за результатами цієї зустрічі польська сторона передбачає, що це дозволить розблокувати кордон», - зазначив Деркач.

При цьому він наголосив, що наразі про жодні конкретні дати розблокування не йдеться.

Читайте також: Поляки розблокували рух вантажівок у пункті пропуску «Устилуг-Зосин»

«Про конкретну дату поки мова не йде. Вже розблокували два пункти пропуску завдяки домовленостям, яких ми досягли з польською стороною. Наші колеги з уряду нещодавно були в Польщі, де зустрічалися з послом, з міністром сільського господарства. 28 березня ми представимо спільну - України і Польщі - позицію щодо вирішення ситуації на кордоні», - додав заступник міністра.

Як повідомлялося, блокування автомобільних шляхів поблизу польсько-українського кордону призвело до втрати у лютому цього року 7,7 млрд грн митних платежів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-