Ціни на нафту слабко знижуються після підйому напередодні

Ціни на нафту слабко знижуються після підйому напередодні

Укрінформ
Ціни на нафту еталонних марок слабко коригуються вниз під час торгів у четвер, 7 березня, після підйому на 1% днем раніше.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє enkorr.

Ціна травневих ф'ючерсів на сорт Brent на лондонській біржі ICE Futures становить $82,89 за барель, що на $0,07 (на 0,08%) нижче за показник на закриття попередньої сесії. У середу ціна на ці контракти зросла на $0,92 (на 1,1%) – до $82,96 за барель.

Котирування ф'ючерсів на нафту WTI на квітень на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) опустилися на $0,05 (на 0,06%) – до $79,08 за барель. За підсумками попередньої сесії контракт здорожчав на $0,98 (на 1,3%) – до $79,13 за барель.

Підтримку ринку надала новина про те, що Саудівська Аравія у квітні підніме ціни на нафту з постачанням в Азію, яка є найбільшим ринком збуту для країни, пише MarketWatch. Крім того, тижневий приріст запасів нафти в США виявився не таким значним, як передбачалося.

Резерви нафти в США минулого тижня збільшилися на 1,367 млн барелів – до 448,53 млн барелів, повідомило Міністерство енергетики країни. Запаси бензину знизилися на 4,46 млн барелів, дистилятів – на 4,131 млн барелів.

Експерти очікували зростання запасів нафти на 2,116 млн барелів, а також зменшення резервів бензину – на 1,64 млн барелів і дистилятів – на 665 тис. барелів, прогнозували опитані Trading Economics аналітики.

Читайте також: Індія скорочує імпорт російської нафти через санкції США - Bloomberg

Заяви глави Федеральної резервної системи (ФРС) Джерома Пауелла про те, що зниження відсоткових ставок у США, ймовірно, відбудеться до кінця поточного року, також вплинули на настрої інвесторів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-