Підприємці Київщини торік отримали ₴178 мільйонів мікрогрантів на розвиток бізнесу

Підприємці Київщини торік отримали ₴178 мільйонів мікрогрантів на розвиток бізнесу

Укрінформ
Підприємці Київської області минулого року отримали мікрогрантів на суму понад 178 млн грн на старт або розвиток свого бізнесу.

Як передає Укрінформ, про це повідомила Київська обласна військова адміністрація.

За словами начальник Київської ОВА Руслана Кравченка, “Київщина стала однією з лідерів серед регіонів, що мають найбільшу кількість схвалених заявок на отримання мікрогрантів”.

“747 підприємців отримали гранти на старт або розвиток свого бізнесу. Їх загальна сума понад 178 млн грн. Це дозволить створити понад 1,6 тис. нових робочих місць. Зокрема в переробній промисловості, організації харчування, освіті тощо”, – зазначив Кравченкко.

Він нагадав, що згідно з урядовою програмою, отримати мікрогрант може як діючий підприємець, так і людина, яка вирішила розпочати власну справу. Обов’язкова умова – створення 1-2 робочих місць, залежно від суми гранту.

Читайте також: «Власна справа»: українці отримають від держави ще 62 мільйони грантів на розвиток бізнесу

“Вдячний підприємцям Київщини, що попри війну та складні умови, не здаються і реалізують нові проєкти”, – наголосив Кравченко.

Як повідомляв Укрінформ, в Україні триває друга хвиля подання заяв на отримання грантів на створення чи розвиток переробного підприємства. Охочі мають можливість отримати до 8 млн гривень за умови створення протягом року не менш як 25 робочих місць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-