Нафта дорожчає після падіння цін до двотижневих мінімумів напередодні

Нафта дорожчає після падіння цін до двотижневих мінімумів напередодні

Укрінформ
Ціни на нафту еталонних марок помірно піднімаються у п'ятницю, 2 лютого, після падіння до двотижневих мінімумів на день раніше.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє enkorr.

Ціна квітневих ф'ючерсів на сорт Brent на лондонській біржі ICE Futures становить $79,07 за барель, що на $0,37 (0,47%) вище за показник на закриття попередньої сесії. У четвер ціна на ці контракти знизилася на $1,85 (2,3%), до $78,7 за барель.

Котирування ф'ючерсів на нафту WTI на березень на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) зросли на $0,3 (0,41%) і становили $74,12 за барель. За підсумками минулої сесії вони впали на $2,03 (2,7%) – до $73,82 за барель.

Обидві марки завершили торги четверга на мінімумах за два тижні на чутках про можливе перемир'я між Ізраїлем і ХАМАС.

Радикальне палестинське угруповання ХАМАС дало початкове схвалення угоді, яка передбачає обмін заручниками і припинення бойових дій у секторі Газа на шість тижнів, повідомляє The Times of Israel із посиланням на заяву представника МЗС Катару.

Читайте також: Санкції «обвалюють» імпорт російської нафти в Індію, у січні - найнижчий рівень за рік

Раніше повідомлялося, що Ізраїль, США, Єгипет і Катар на зустрічі в Парижі домовилися про основи нової угоди щодо звільнення заручників, які перебувають у секторі Газа в угрупування ХАМАС. За даними ЗМІ, сторони конфлікту розглядають угоду з трьох частин, яка передбачає звільнення заручників у Газі, починаючи з шеститижневого припинення вогню.

«Здається, ринок продає на чутках, а потім може почати купувати на їхньому спростуванні», – зазначив Майкл Лінч із Strategic Energy and Economic Research.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-