Кубраков і Пріцкер обговорили розвиток українського експорту та логістичних шляхів

Кубраков і Пріцкер обговорили розвиток українського експорту та логістичних шляхів

Фото
Укрінформ
У Міністерстві відновлення відбулася зустріч спеціальної представниці США з питань економічного відновлення України Пенні Пріцкер із представниками найбільших українських компаній-експортерів.

Про це повідомила пресслужба Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури, передає Укрінформ.

«Олександр Кубраков, віцепрем’єр-міністр з відновлення України – міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України, разом з командою та представниками українських компаній-експортерів провів круглий стіл з американською делегацією, яку очолила спеціальна представниця з питань економічного відновлення України Пенні Пріцкер», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що ключовою темою зустрічі стали експорт та розвиток логістичних шляхів.

Читайте також: Стефанчук і депутати ВР обговорили з Пріцкер подальшу допомогу США

Кубраков наголосив, що, крім експорту, важливим питанням залишається розвиток економічної спроможності регіонів, зокрема тих, які суттєво постраждали від російської агресії, і підтримка бізнесу, який залишається працювати на прифронтових територіях.

«Для цього нам важливо шукати інструменти підтримки бізнесу в регіонах та перспективних для розвитку галузей. Інвестиції американського бізнесу є однією з тих речей, яка значно допомагає підвищити потенціал українського приватного сектору. Ми працюємо над тим, щоб забезпечити гарантії для цих інвестицій», - сказав Кубраков.

Як повідомлялося, Прем'єр-міністр Денис Шмигаль провів зустріч зі спеціальною представницею США з питань економічного відновлення України Пенні Пріцкер та американськими бізнесменами. Сторони обговорили можливості інвестицій і розвиток державно-приватного партнерства.

Фото: Олександр Кубраков, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-