Укрзалізниця в листопаді перевезла рекордний за час війни обсяг вантажів

Укрзалізниця в листопаді перевезла рекордний за час війни обсяг вантажів

Укрінформ
Протягом минулого місяця Укрзалізниця перевезла 14 мільйонів тонн вантажів, що є рекордним показником за час повномасштабної війни.

Про це Володимир Зеленський сказав у відеозверненні, передає Укрінформ.

«Хороші результати в нашої залізниці. Тільки за один цей листопад «Укрзалізниця» перевезла 14 мільйонів тонн вантажів. Це рекордний показник за час від початку повномасштабної війни, і фіксуємо хорошу роботу залізниці на напрямах як експортних, так і імпортних, і у внутрішніх перевезеннях»,  - поінформував він.

Відео: ОП

Президент подякував колективу «Укрзалізниці» та всім транспортникам.

Крім того, він зазначив, що Асамблея Міжнародної морської організації ухвалила резолюцію на підтримку України у Чорному морі – «українського успіху з відновлення судноплавства й роботи нового «зернового коридору».

Читайте також: Зеленський: У Міжнародній морській організації підтримали наші зусилля у Чорному морі

«До речі, цей експортний коридор уже дав результат – понад 7 мільйонів тонн вантажів. І це дуже вагомо – це наша економіка. І не лише робота портів та аграріїв, а й багатьох інших та суміжних галузей. Мільйони робочих місць в Україні залежать від експорту, який здатна забезпечити наша держава. І я дякую всім у світі, хто допомагає з цим Україні», - додав Зеленський.

Як повідомлялося, Росію не переобрали до ради Міжнародної морської організації на 2024–2025 роки.

Фото: Укрзалізниця

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-