Уряд спростив постачання в Україну товарів оборонного призначення

Уряд спростив постачання в Україну товарів оборонного призначення

Укрінформ
Кабінет Міністрів змінив Порядок постачання товарів оборонного призначення під час особливого періоду, передбачивши спрощення процедури постачання іноземних зразків товарів оборонного призначення.

Про це повідомив у Телеграмі постійний представник Кабінету міністрів у Верховній Раді Тарас Мельничук, передає Укрінформ.

«Внесено зміни до Порядку постачання товарів оборонного призначення під час особливого періоду, введення надзвичайного стану, проведення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії та у період проведення антитерористичної операції», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Рада ухвалила закон про мінімальні запаси нафти і нафтопродуктів

Наголошується, що зміни передбачають спрощення процедури постачання зразків товарів оборонного призначення іноземного виробництва та розроблених вітчизняними підприємствами для забезпечення ними складових сил безпеки та оборони під час дії воєнного стану в Україні.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів ухвалив рішення, яким максимально спростив процедуру ввезення в Україну безпілотників та розширив перелік товарів військового призначення та подвійного використання, які можуть імпортуватися без дозволу.

Фото: Денис Шмигаль, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-