Нафта подешевшала попри скорочення запасів у США

Нафта подешевшала попри скорочення запасів у США

Укрінформ
Ціни на нафту продовжують знижуватися у четвер, 21 вересня, демонструючи негативну динаміку третю сесію поспіль, незважаючи на дані про скорочення запасів палива в США.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє enkorr.

Листопадові ф'ючерси на Brent подешевшали на лондонській біржі ICE Futures на $0,67 (0,72%), до $92,86 за барель. У середу Brent здешевшала на $0,81 (0,9%) – до $93,53 за барель.

Листопадові ф'ючерси на WTI знизилися в ціні на Нью-Йоркській товарній біржі NYMEX на $0,68 (0,76%), до $88,98 за барель. За минулу сесію контракт здешевшав на $0,82 (0,9%) – до $89,66 за барель.

Комерційні запаси нафти в США минулого тижня скоротилися на 2,14 млн барелів, повідомило Міненерго країни. Опитані Bloomberg аналітики прогнозували зниження на 1,7 млн барелів.

Товарні запаси бензину стали меншими на 831 тис. барелів, дистилятів – скоротилися на 2,87 млн барелів. Експерти очікували збільшення запасів бензину на 1,1 млн барелів і підвищення запасів дистилятів – на 1,05 млн барелів.

Резерви нафти на терміналі в Кушингу впали на 2,1 млн барелів. Тим часом стратегічний нафтовий резерв США (SPR) поповнився на 600 тис. барелів.

«Ми справді вважаємо, що деяка консолідація виправдана перед наступним ривком вгору», – сказав MarketWatch керуючий партнер Tyche Capital Advisors Тарік Захір. З урахуванням скорочення нафтовидобутку Росією й Саудівською Аравією до кінця року зростання котирувань Brent до $100 за барель – тільки питання часу, додав він.

Читайте також: Нафтогаз заявив про вихід із дефолту

На думку Захіра, «зростанню цін на нафту можуть перешкодити високі ціни на нафту, оскільки вони чинитимуть тиск на попит».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-