IFC відновила роботу свого офісу в Києві

IFC відновила роботу свого офісу в Києві

Ексклюзив
Укрінформ
Міжнародна фінансова корпорація (IFC) відновлює після перерви роботу свого офісу в Києві.

Про це повідомив віцепрезидент IFC у Європі та Латинській Америці Альфонсо Гарсія Мора в ексклюзивному інтерв’ю Укрінформу.

«Ми знову відкрили офіс у Києві, і це чудово. Звісно, ми не припиняли працювати з українськими проєктами, коли офіс був закритий, але зараз ми хочемо збільшити фізичну присутність в Україні. Дати сигнал, що ми тут, з вами, що наша команда працює з українцями пліч-о-пліч. IFC планує забезпечити роботою більше працівників офісу у Києві, тому що відновлення України матиме вирішальне значення не лише для українців, але й для решти світу», - сказав віцепрезидент IFC.

Гарсія Мора підкреслив, що корпорація вирішила відкрити офіс, не чекаючи закінчення війни.

«Зараз потрібно дати сигнал українському народу та бізнесу, що ми тут і що ми продовжуємо працювати, аби допомогти країні», - зауважив він.

За словами віцепрезидента IFC, з початку повномасштабного вторгнення Росії компанії вдалося профінансувати майже на 400 млн дол. компанії приватного сектору, пов'язані з фінансовою сферою, агробізнесом та ІТ.

Читайте також: IFC збільшує фінансування для малого та середнього бізнесу

Як повідомлялося, 20 липня до Києва в рамках свого першого офіційного візиту в Україну прибули віцепрезидент Світового банку у справах регіону Європи та Центральної Азії Антонелла Бассані та віцепрезидент IFC Альфонсо Гарсія Мора.

IFC збільшує фінансування для малого та середнього бізнесу та розвитку українського технологічного сектору.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-