На Одещині до 5 червня перевірять стан укриттів та доступу до них

На Одещині до 5 червня перевірять стан укриттів та доступу до них

Укрінформ
В Одеській області стан та доступність всіх захисних споруд перевірять комісії, до складу яких увійшли представники ДСНС, Нацполіції, органів влади та інших структур.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Одеська ОВА у Фейсбуці.

"Провели обласне засідання регіональної комісії ТЕБ та НС Одеської ОДА під головуванням начальника Одеської обласної державної (військової) адміністрації – Олега Кіпера. На якому протокольним рішенням були визначені завдання органам місцевої влади та місцевого самоврядування, керівникам установ, підприємств та організацій різної форми власності, які використовують захисні споруди цивільного захисту", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У «Київ Цифровий» надійшла вже понад тисяча скарг на укриття

Основним пріоритетом визначили 100% перевірку до 5 червня 2023 року всіх захисних споруд, розташованих на території Одеської області. Дане питання особисто проконтролює керівництво області.

Головними завданнями визначили зобов’язати балансоутримувачів, керівників установ, підприємств та організацій які використовують захисні споруди цивільного захисту щодо:

  • забезпечення цілодобового доступу населення, яке потребує укриття, до захисних споруд цивільного захисту незалежно від відомчої належності;
  • призначення відповідальних осіб за утримання захисних споруд та цілодобовий доступ до них.
Читайте також: Загибель людей біля укриття у Києві: суд обрав запобіжні заходи чотирьом підозрюваним

Також передбачається проведення додаткового інформування населення про місця розташування об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту для укриття населення.

Читайте також: У Херсоні за два дні встановили п'ять вуличних укриттів

Як повідомляв Укрінформ, укриття в Києві перевірятимуть упродовж 10 днів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-