Україномовну версію «Мавки» покажуть у Польщі

Україномовну версію «Мавки» покажуть у Польщі

Укрінформ
Кінопрокат україномовної версії анімаційної стрічки «Мавка. Лісова пісня» стартує у Польщі з 1 червня.

Про це інформує Державне агентство з питань кіно у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Посольство України у Польщі стало почесним партнером показів «Мавка. Лісова пісня» українською мовою, які відбудуться в червні та липні у кінотеатрах Варшави, Вроцлава, Ґданську, Ґдині, Щецина, Познані, Жешува та інших міст», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що прокат мультфільму «Мавка. Лісова пісня» українською стартує 1 червня. Водночас прем'єра мультфільму польською мовою відбудеться 4 серпня 2023 року. Роль головної героїні озвучить співачка Роксана Венгель.

Читайте також: На кінофестивалі у Німеччині покажуть українську стрічку «Ля Палісіада»

Також у відомстві нагадують, що стрічку створено за мотивами драми-феєрії Лесі Українки «Лісова пісня». Вона розповідає про міцний зв'язок людини з природою, вічні цінності кохання та вірності, а також боротьбу добра зі злом.

Анімаційний фільм створено за підтримки Держкіно, Агентства США з міжнародного розвитку (USAID Ukraine). Кінотеатральну дистрибуцію в Україні здійснюють FILM.UA Distribution та Kinomania Film Distribution.

Читайте також: Режисер Лісенбарт планує зняти повнометражний анімаційний фільм «Останній козак»

Як повідомляв Укрінформ, за результатами тринадцятого тижня прокату касові збори анімаційного фільму "Мавка. Лісова пісня" склали 148 763 970 гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-