Режисер Лісенбарт планує зняти повнометражний анімаційний фільм «Останній козак»

Режисер Лісенбарт планує зняти повнометражний анімаційний фільм «Останній козак»

Укрінформ
Тизер майбутнього фільму "Останній козак" презентували у межах прем'єрного показу короткоментаржного мультфільму "Непотрібні речі" у столичному кінотеатрі "Оскар".

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Останній козак" буде теж фантастичним кіно про ідею козацтва, про козака як героя, як самурая, як ковбоя. Головний меседж історії полягає в тому, що кожен може бути козаком - і дитина, і бабуся, і дідусь. Бо це - стан твоєї душі", - зазначив режисер фільму Дмитро Лісенбарт.

Водночас продюсер Віталій Хало зауважив, що реалізація нового проєкту залежить від наявності фінансування. Зокрема, створення тизерів спонсорувало Державне агентство з питань кіно.

Читайте також: «Мавка. Лісова пісня» зібрала в Українському прокаті вже понад 145 мільйонів

"Анімація - це ризикована історія. У нас немає профільних інвесторів, окрім держави, а у держави зараз інші пріоритети. Ми не маємо комерційних спонсорів, тому що кіно - це довгий процес, а у нас, на жаль, не звикли фінансувати "вдовгу", - сказав він.

Як повідомляв Укрінформ, у столичному кінотеатрі "Оскар" відбувся закритий прем'єрний показ мультфільму українського режисера Дмитра Лісенбарта "Непотрібні речі", знятого за мотивами оповідання "Лавка старовинних чудасій".

Фото: Юрій Верес

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-