Об 11.00 - дискусія про безпекову ситуацію в Чорному морі

Об 11.00 - дискусія про безпекову ситуацію в Чорному морі

Медіацентр Україна - Укрінформ
Укрінформ
16 березня об 11.00 - дискусійна панель "Безпека Чорного моря — як запорука харчової безпеки світу. Що і як може стати її ґарантом» за участю українських експертів, представників влади, аграріїв".

Організатори: ICUV, ANTS,  Медіацентр Україна — Укрінформ.

Запрошені: Павло Лакійчук - керівник безпекових програм Центру "Стратегія ХХІ", капітан І рангу; Богдан Устименко - експерт з міжнародного морського права та водної навігації; Юлія Клименко - народна депутатка України, перша заступниця Голови Комітету ВРУ з питань транспорту та інфраструктури, співголова МФО Морська економіка і безпека; Ольга Трофімцева - Посол з особливих доручень МЗС, голова правління Асамблеї Аграрних Палат України, президент Української Агропродовольчої платформи; Денис Марчук - заступник голови Всеукраїнської аграрної ради.

Питання до обговорення:

  • Продовольча безпека та зовнішня торгівля.

  • Розмінування Чорного моря та демілітаризація Чорного моря.

  • Свобода навігації у Чорному морі.

Довідково. Під час Мюнхенської безпекової конференції у Німеччині очільниця Мережі «АНТС» та співзасновниця Міжнародного центру Української перемоги ICUV, Ганна Гопко обговорювала важливість свободи судноплавства й торгівлі Чорному моря з міністром оборони Британії Беном Уоллесом. На зустрічі було підкреслено гостру потребу якнайшвидшої демілітаризації Чорного моря.

Безпека в Чорному морі залишатиметься складним і важливим завданням для України. Війна, яку розпочала росія, має чималі глобальні наслідки, які відчуває не лише Україна, а й цілий світ. Кожна країна без винятків, має докласти зусиль, щоб негайно зупинити російську агресію проти України і не допустити голоду у країнах Африки.

Формат заходу – офлайн (Зала 1).

Дивіться на YouTube-каналі Укрінформу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-