АРМА обрало управителя для арештованих активів «Моршинської»

АРМА обрало управителя для арештованих активів «Моршинської»

Укрінформ
Управителем арештованих корпоративних прав групи IDS Ukraine, до якої належить «Моршинська», обрано ТОВ «Карпатські мінеральні води».

Про це повідомляє Національне агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА), передає Укрінформ.

«АРМА визначило переможця конкурсу з відбору управителя для арештованих активів виробників та реалізаторів мінеральних вод, зокрема «Моршинської». Перемогу у відборі отримало ТОВ «Карпатські мінеральні води», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що обрана компанія є національним виробником мінеральних вод і безалкогольних напоїв, зокрема виробляє природну столову воду під торговою маркою «Карпатська джерельна» та працює на українському ринку понад 15 років.

Після проведення оцінки арештованих корпоративних прав з переможцем відбору буде укладено договір управління.

Читайте також: Збереження ринкових позицій «Моршинської»: IDS Ukraine пропонує державі меморандум

Як повідомлялось, у червні 2022 року правоохоронні органи арештували корпоративні права IDS Ukraine (компанії-власника торгової марки “Моршинська”), які у листопаді 2022 року, були передані до Агентство з розшуку та менеджменту активів. 10 лютого 2023 року агентство оголосило про прийом документів на конкурс з пошуку управителя для зазначених активів.

IDS Ukraine – група компаній, заснована у 1996 році, володіє торговими марками "Моршинська", "Миргородська", "Аляска" та "Аква Лайф".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-