Шмигаль обговорив з очільником Європейського департаменту МВФ започаткування нової програми

Шмигаль обговорив з очільником Європейського департаменту МВФ започаткування нової програми

Укрінформ
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль напередодні початку роботи переговорної місії Міжнародного валютного фонду обговорив з директором Європейського департаменту Фонду Альфредом Каммером започаткування нової довгострокової програми для України.

Про це глава уряду повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Започаткування нової довгострокової програми з МВФ обговорив під час онлайн-розмови з директором Європейського департаменту Фонду Альфредом Каммером", - зазначив він.

Шмигаль нагадав, що в середу у Варшаві стартує переговорна місія щодо програми розширеного фінансування.

"Докладаємо всіх зусиль, аби оперативно узгодити всі параметри та швидко досягти угоди. Розраховуємо, що загальний розмір фінансування становитиме понад 15 млрд доларів", - сказав Прем'єр-міністр.

За його словами, нова довгострокова програма за підтримки МВФ стане важливим меседжем для інвесторів і донорів, які готові вкладати в Україну, а також сприятиме створенню міцного підґрунтя для швидкого відновлення країни та консолідації зусиль для вступу України до ЄС.

Читайте також: Шмигаль обговорив з керівництвом МАР проєкти з підтримки і відновлення України

Як повідомлялося, З 8 по 15 березня у Варшаві працюватиме місія Міжнародного валютного фонду, де будуть обговорюватись параметри потенційної майбутньої програми.

Фото: Денис Шмигаль / Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-