Фонд гарантування продає земельні ділянки банку «Аркада» під Києвом

Фонд гарантування продає земельні ділянки банку «Аркада» під Києвом

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на аукціон 19 земельних ділянок під Києвом АТ АКБ «Аркада».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Фонду гарантування.l

«Уже на початку березня – 3, 6 та 7 березня – у системі Prozorro.Продажі відбудуться аукціони з продажу земельних ділянок АТ АКБ «Аркада», що ліквідується Фондом гарантування вкладів (далі - Фонд). На торги виставлено 19 земельних ділянок загальною площею 159,05 га, що розташовані у селі Михайлівка-Рубежівка на Київщині (колишній Києво-Святошинський район)», - йдеться в повідомленні.

У Фонді гарантування зазначають, що земельні ділянки мають різну площу – від 5,5 га до 10,4 га. Одна з ключових переваг, що робить їх привабливими об’єктами інвестування – близькість до столиці. Михайлівка-Рубежівка знаходиться на відстані менш як 40 км до центру Києва. І останні кілька років селище характеризувалося активною забудовою приватними будинками і сучасними котеджними містечками.

Початкова вартість лотів - від 5 млн грн до 10 млн грн.

Читайте також: Фонд гарантування продає нерухомість Мегабанку в центрі столиці

Активи на продаж виставляються повторно. Торги пройдуть за голландською моделлю аукціонів. Кошти, отримані від продажу активів, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами АТ АКБ «Аркада».

Як повідомлялось, банк «Аркада» було віднесено до категорії неплатоспроможних на підставі рішення Національного банку України від 25 серпня 2020 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-