За порушення графіків відключень оштрафували ще  два  обленерго

За порушення графіків відключень оштрафували ще два обленерго

Укрінформ
Нацкомісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, ухвалила рішення накласти на  ПрАТ «ДТЕК Київські електромережі» та АТ «ДТЕК Одеські електромережі» штраф у розмірі 85 тис. грн. за недотримання справедливих графіків відключень.

Як повідомляє Укрінформ, таке рішення НКРЕКП  прийняла на засіданні 24 січня.

За результатами перевірок встановлено, що ці підприємства допустили порушення вимог Закону України «Про ринок електричної енергії», Кодексу систем розподілу та не дотримувались Ліцензійних умов з розподілу електричної енергіїіки відключень електропостачання споживачам.

Читайте також: Стан енергосистеми залишається складним, але контрольованим - Шмигаль

Комісія зобов’язала компанії надалі дотримуватись справедливих графіків відключень, а також належно інформувати споживачів про перерви електропостачання.

Крім того, НКРЕКП наклала на керівників згаданих підприємств штрафи у 1700 грн.

Читайте також: Виробництво електрики зросло, але дефіцит ще суттєвий - Укренерго

Як повідомлялося, минулого тижня Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, ухвалила рішення накласти на «Вінницяобленерго», «Чернівціобленерго» та «Волиньобленерго» санкції у вигляді штрафу у розмірі 85 тис. грн. за недотримання справедливих графіків відключень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-