Зеленський заявив про нові домовленості для допомоги українським енергетикам

Зеленський заявив про нові домовленості для допомоги українським енергетикам

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський повідомив, що за результатами його візиту до Сполучених Штатів Америки досягнуто нові домовленості щодо допомоги українським енергетикам.

Про це він сказав у своєму вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

Зокрема, Зеленський, нагадав, що сьогодні відзначається професійне свято енергетиків - людей, “які дають нам нормальність, сучасність і саме той рівень добробуту, який держава-терорист хоче знищити”.

“Сьогодні день працівників і працівниць енергетики. Я вітаю усіх вас, захисники, захисниці українського світла і дякую вам за вашу роботу. Вам на допомогу також веземо нові домовленості”, - сказав Президент.

Як повідомлялося, 22 грудня в Україні відзначається День енергетика – професійне свято працівників енергетики та електротехнічної промисловості.

Із 10 жовтня російська федерація завдає масованих атак ракетами і дронами по енергетичній інфраструктурі, у зв'язку з чим наявний значний дефіцит в системі електропостачання і застосовуються планові та аварійні відключення електрики споживачам.

Читайте також: Шмигаль розповів, як за допомогою мініелектростанцій можна досягти потужності атомного блоку

Напередодні Президент Володимир Зеленський здійснив візит до Сполучених Штатів Америки, де зустрівся з Президентом США Джозефом Байденом і виступив у Конгресі.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-