В Україні відновили понад 50% об’єктів теплопостачання, які постраждали від обстрілів

В Україні відновили понад 50% об’єктів теплопостачання, які постраждали від обстрілів

Укрінформ
В Україні станом на сьогодні вже відновлено 316 об’єктів теплопостачання, які зазнали пошкоджень внаслідок бойових дій. Це 53,3% від загальної кількості уражених об’єктів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє НАК "Нафтогаз України" за результатами засідання Штабу з підготовки до осінньо-зимового періоду (ОЗП), що проходило під головуванням Олексія Чернишова.

"Попри постійні обстріли, Україна розпочала опалювальний сезон – запущено 99,7% котелень, забезпечено опаленням 99,6% житлових будинків, 97,9% садочків, 98,9% шкіл та 99,9% закладів охорони здоров’я", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється також, що на сьогодні вже відновлено 316 об’єктів теплопостачання, які зазнали пошкоджень внаслідок бойових дій. Це 53,3% від загальної кількості уражених об’єктів.

Зазначається, що особливі зусилля зараз спрямовуються на налагодження роботи теплогенеруючих підприємств на звільнених територіях Харківщини та Херсонщини, де поки зберігається важка ситуація з доступом до комунікацій.

Читайте також: Верещук назвала пріоритети у підготовці деокупованих районів півдня до зими

Як повідомлялося, нещодавно Кабмін ухвалив рішення щодо надання 12,7 мільярда гривень НАК «Нафтогаз України» для закупівлі газу. Україна накопичила 14,6 мільярда кубометрів газу, на складах ТЕС і ТЕЦ - 1,5 мільйона тонн вугілля.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-