Гетманцев анонсував рішення податкових питань для бізнесу через відключення електроенергії

Гетманцев анонсував рішення податкових питань для бізнесу через відключення електроенергії

Укрінформ
Державна податкова служба найближчим часом надасть роз’яснення щодо роботи бізнесу і сплати податків в умовах відсутності електроенергії. Робота підприємств не повинна зупинятися ні на хвилину через неможливість виконання податкових норм.

Про це повідомив очільник парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Провели онлайн-зустріч із керівництвом ДПС щодо роботи підприємств в умовах відключення електроенергії. Головний висновок — жоден підприємець не має постраждати внаслідок неможливості виконання своїх податкових зобов’язань у зв’язку з відключенням електроенергії", - йдеться в повідомленні.

Він зазначив, що це стосується і підприємств торгівлі (незастосування РРО), і АЗС, і можливих прострочень реєстрації податкових накладних, інших порушень, які насправді не є порушеннями.

Читайте також: Блокування податкових: коли інтереси бюджету переважують “гріхи” бізнесу

"Відповідне роз’яснення отримаємо якнайшвидше. В будь-якому випадку, робота підприємств має не зупинятися ні на хвилину через неможливість виконання податкових норм", - зауважив Гетманцев.

Як повідомляв Укрінформ, 23 листопада росіяни вчергове обстріляли енергетичну інфраструктуру. Наразі по всій Україні задіяні аварійні відключення електроенергії, в деяких регіонах відсутнє водопостачання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-