Відчуження п‘яти стратегічних підприємств допоможе забезпечити оборонні потреби – Президент

Відчуження п‘яти стратегічних підприємств допоможе забезпечити оборонні потреби – Президент

Укрінформ
Відчуження у власність держави АТ "Мотор Січ", ПрАТ "Запоріжтрансформатор", ПрАТ "АвтоКрАЗ", ПАТ "Укрнафта", ПАТ "Укртатнафта" – необхідний крок, який допоможе забезпечувати нагальні потреби сектору оборони.

Про це Президент Володимир Зеленський заявив у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Наша відсіч ворогу має бути максимально ефективною та злагодженою. На засіданні Ставки Верховного Головнокомандувача ухвалено рішення про перехід у власність держави активів стратегічно важливих підприємств: АТ «Мотор Січ», ПрАТ «Запоріжтрансформатор», ПрАТ «АвтоКрАЗ», ПАТ «Укрнафта», ПАТ «Укртатнафта». Такі кроки, необхідні для нашої держави в умовах війни, здійснюються згідно з чинними законами і допоможуть забезпечувати нагальні потреби нашого сектору оборони", – наголосив Президент України.

Він додав, що у ці важкі часи необхідно спрямувати всі сили задля звільнення нашої землі та людей, підтримки української армії.

Читайте також: Відчужені п'ять підприємств будуть працювати 24/7 для потреб оборони - Шмигаль

Як повідомлялося, раніше секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що активи компаній "Мотор Січ", "Запоріжтрансформатор", "АвтоКрАЗ", "Укрнафта" та "Укртатнафта" передано в управління Міністерства оборони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-