За останній місяць енергопідприємства ДТЕК зазнали 12 ворожих атак

За останній місяць енергопідприємства ДТЕК зазнали 12 ворожих атак

Укрінформ
За останній місяць енергетичні підприємства компанії «ДТЕК Енерго» зазнали 12 ворожих атак; сьогодні було обстріляне чергове підприємство.

Як передає Укрінформ, про це повідомили в компанії «ДТЕК Енерго».

«російські війська продовжили наносити систематичні терористичні удари по цивільній та енергетичній інфраструктурі України. Сьогодні від ракетних обстрілів вчергове постраждало одне з підприємств ДТЕК Енерго. Це вже 12 атака на енергетичні підприємства ДТЕК Енерго за останній місяць», - йдеться у повідомленні.

Внаслідок сьогоднішнього ворожого удару енергетичне обладнання підприємства зазнало суттєвих ушкоджень, постраждалих немає.

Читайте також: Зеленський: Витерпіти російський енерготерор – це зараз наше національне завдання

«Після закінчення обстрілів працівники підприємства оперативно розпочнуть усунення наслідків та відновлення роботи. Задля безпеки на об’єктах знаходяться тільки критично необхідні співробітники. Всі інші працюють у віддаленому режимі», - підкреслюється у повідомленні.

Зазначається, що працівники ДТЕК Енерго продовжують робити все можливе для підтримання надійної роботи української енергосистеми в умовах ракетних атак. Компанія синхронізує свої дії з НЕК «Укренерго».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-