Укренерго стабілізувало енергоживлення Києва та центральних областей

Укренерго стабілізувало енергоживлення Києва та центральних областей

Укрінформ
«Укренерго» стабілізувало енергоживлення Києва та центральних областей України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба компанії у Телеграмі.

«Укренерго» стабілізувало енергоживлення Києва та центральних областей України. Сьогодні ввечері є велика ймовірність, що нам не доведеться вводити примусові обмеження споживачів в цих регіонах. Але, аби це стало можливим, необхідно, щоб рівень споживання в енергосистемі перестав зростати», - ідеться в повідомленні.

Споживачів просять прямо зараз підходити до споживання електроенергії ощадливо: вимикати зайві електроприлади вранці та ввечері, коли споживання електроенергії найбільше. Це знизить навантаження на мережі і полегшить роботу енергетиків, які відновлюють їх.

Читайте також: Україна направить €550 мільйонів від ЄІБ на підтримку енергетичної інфраструктури - Шмигаль

«Останні ракетні обстріли пошкодили чимало енергетичного обладнання, і ми продовжуємо його відновлювати. Роботи дуже багато. Масштаби та складність пошкоджень в різних регіонах відрізняються, тому десь нам потрібно більше часу. Через це поки що, на жаль, залишаються графіки аварійних обмежень в Харківській, Сумській та Полтавській областях», - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Аби не було відключень: Шмигаль закликав зменшити ввечері споживання електрики на 25%

Як повідомлялося, жителі Києва та Київської області у вечірні години 11 жовтня зменшили споживання електроенергії на 25%, при цьому із загального об'єму скорочення споживання лише 5% припало на добровільні дії.

Зранку 10 жовтня росія здійснила масований ракетний удар по всій території України: було випущено більше сотні крилатих ракет та безпілотників. Внаслідок обстрілів постраждали об'єкти критичної інфраструктури, в окремих областях почалися перебої з електропостачанням та мобільним зв'язком.

У 11 та 12 жовтня ворог продовжив обстріли.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-