До АРМА передали активи трьох білоруських асфальтобетонних заводів

До АРМА передали активи трьох білоруських асфальтобетонних заводів

Укрінформ
В управління Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів, передали активи трьох асфальтобетонних заводів білоруських компаній вартістю близько 120 млн грн.

Як передає Укрінформ, про це Київська міська прокуратура повідомляє у Телеграмі.

Слідство встановило, що в Києві, а також у Житомирській та Миколаївській областях здійснюють діяльність низка компаній, які спеціалізуються на виконанні різних видів дорожніх робіт. Кінцевим бенефіціарним власником вказаних компаній є республіка білорусь.

Читайте також: В АРМА передали активи білоруських підприємств на понад ₴1,5 мільйона

У межах слідства досліджується діяльність вказаних компаній на предмет привласнення коштів державного бюджету, що виділялись на будівництво, реконструкцію та ремонт автомобільних доріг загального користування державного і місцевого значення, з подальшою легалізацією та виведенням за кордон, а також можливого фінансування дій, вчинених з метою захоплення державної влади, зміни меж території або державного кордону України.

Під час слідства три асфальтобетонні заводи, розташовані у Києві, Житомирській та Миколаївській областях, заарештували та передали в управління АРМА.

​Як повідомляв Укрінформ, ​у вересні в управління АРМА передали понад 2 млрд грн активів російської компанії, яка займається виготовленням побутової хімії. Активи належали олігарху із близького оточення президента рф володимира путіна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-