В АРМА передали активи білоруських підприємств на понад ₴1,5 мільйона

В АРМА передали активи білоруських підприємств на понад ₴1,5 мільйона

Укрінформ
Подільська окружна прокуратура Києва передала в управління Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, активи білоруських компаній загальною сумою понад 1,5 мільйона гривень.

Як передає Укрінформ, про це Київська міська прокуратура повідомляє в Телеграмі.

Слідством встановлено, що в Києві та на території інших регіонів здійснюють свою діяльність низка компаній, кінцевим бенефіціарним власником яких є республіка білорусь.

Правоохоронці досліджують діяльність вказаних підприємств на предмет привласнення коштів державного бюджету України, що виділялися на будівництво, реконструкцію та ремонт автомобільних доріг з їх подальшою легалізацією й виведенням за кордон, а також можливого фінансування дій, вчинених з метою захоплення державної влади, зміни меж території або державного кордону України.

"Під час слідства банківські рахунки резидента рб заарештовано, а кошти, розміщені на них у сумі понад 1,5 млн грн, передано в управління Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів", – зазначили в прокуратурі.

Читайте також: До АРМА передали корпоративні права трьох компаній, заснованих громадянами рф

Як повідомляв Укрінформ, раніше прокуратура передала в управління АРМА активи білоруського підприємства на 4 мільярди гривень.

 

 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-