На Економічний форум до польського Карпача приїдуть близько 200 учасників з України

На Економічний форум до польського Карпача приїдуть близько 200 учасників з України

Укрінформ
На цьогорічний Економічний форум до польського міста Карпач (південний захід РП), який триватиме з 6 по 8 вересня, має прибути значна делегація з України.

Про це Укрінформу повідомили організатори Економічного форуму в Карпачі.

Очікується прибуття до Карпача близько 200 учасників з України: урядовців, політиків, експертів та журналістів. Зокрема, йдеться про заступницю голови Верховної Ради Олену Кондратюк, міністра сільського господарства Миколу Сольського, заступницю міністра соціальної політики Дарину Марчак, депутатів ВР, експертів та журналістів.

Цьогорічний форум відбуватиметься під гаслом “Європа у світлі нових викликів”.

Під час форуму заплановано провести понад 400 панельних дискусій з питань безпеки, енергетики, міжнародної політики тощо.

Як зазначають організатори, з огляду на російську агресію проти України у цьогорічній програмі форуму особливе місце займатиме українська проблематика. Дискусійні панелі стосуватимуться, насамперед, майбутнього України в Європі, партнерства Польщі й України, фінансування відновлення української економіки тощо.

Читайте також: Польща обмежила до мінімуму видачу віз росіянам

Також планується врученння нагород "Людина року", "Компанія року" та "Неурядова організація року" за версією форуму.

Форум супроводжуватимуть різноманітні культурні події. Зокрема, планується концерт українського гурту Kalush Orchestra, а також творчий вечір української письменниці Оксани Забужко.

Фото: PAP/Maciej Kulczyński

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-