Зеленський: Час для санкцій, які обмежать потік грошей у рф та відновлять справедливість

Зеленський: Час для санкцій, які обмежать потік грошей у рф та відновлять справедливість

Відео
Укрінформ
Давно настав час для таких енергетичних санкцій проти росії, які не лише обмежать потік нафтових доларів і газових євро у москву, а й відновлять справедливість.

Про це Володимир Зеленський сказав у відеозверненні до громадян, повідомляє Укрінформ.

«Давно настав час саме таких енергетичних санкцій проти росії. Санкцій, які не лише обмежать потік нафтодоларів і газоєвро у москву, а й відновлять справедливість для всіх європейців, яких росія намагається шантажувати штучно роздутою ціновою кризою на енергетичному ринку», - сказав Президент.

Він зазначив, що нині бореться за підтримку й розуміння України в усіх країнах Європи, у всіх аудиторіях європейських суспільств. І щоразу нагадує, що захист України – це захист усієї Європи, усього демократичного світу.

«Саме з цієї точки зору варто розглядати погоджене сьогодні країнами «Великої сімки» рішення щодо обмеження ціни на російську нафту. Коли цей механізм буде реалізований, він стане вагомим елементом захисту цивілізованих країн і енергоринків від російської гібридної агресії. І справді – треба обмежити також ціну на російський газ. Я вдячний пані Президентці Єврокомісії Урсулі фон дер Ляєн, яка сьогодні сказала про це», - наголосив Зеленський.

Читайте також: Доньки путіна та інші «одіозні персони»: уряд схвалив новий список санкцій проти рф

Як повідомлялося, президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн 2 вересня заявила, що ЄС має обмежити ціну на російський газ, аби завадити спробам путіна маніпулювати енергетичним ринком.

24 лютого російська федерація розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Сили оборони чинять запеклий опір російським загарбникам, а міжнародні партнери допомагають країни вистояти у цій боротьбі.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-