Мінус ще дві міжнародні компанії: ринок рф остаточно покидають Logitech та Maersk

Мінус ще дві міжнародні компанії: ринок рф остаточно покидають Logitech та Maersk

Укрінформ
У понеділок стало відомо про повний вихід з ринку рф компанії Logitech – швейцарського виробника аксесуарів для комп’ютерів, та одного із найбільших у світі операторів контейнерів - компанії Maersk.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на 3dnews.

У понеділок стало відомо про відхід з Росії компанії Logitech – швейцарського виробника клавіатур, мишів та інших аксесуарів для комп’ютерів. Представник прес-служби компанії Бен Старкі, за повідомленням РІА Новини, заявив, що Logitech "одного разу" збирається повернутися до росії, "якщо будуть відповідні умови".

Читайте також: Американська корпорація Dell остаточно йде з росії – ЗМІ

Також у понеділок стало відомо, що ринок рф полишає датський контейнерний оператор AP Møller-Mærsk (найчастіше компанію знають як просто Maersk). Це один із найбільших у світі операторів контейнерів. Компанія досягла угоди про продаж своєї частки в російському портовому операторі Global Ports Investments і більше не працюватиме з російськими юрособами.

Читайте також: Логістична компанія Maersk повністю згортає бізнес у росії

Якщо зникнення одного з виробників призводить до втрати конкретних продуктів і брендів, то відхід великої транспортної компанії на кшталт Maersk може зруйнувати або зробити куди дорожчими ланцюжки поставок різних товарів у рф.

До слова, раніше Logitech та Maersk повідомляли про згортання та обмеження роботи в росії, але зараз вже ухвалили остаточне рішення про вихід з ринку країни-окупанта.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-