ПРООН допоможе підвищити рівень енергоефективності у громадах

ПРООН допоможе підвищити рівень енергоефективності у громадах

Укрінформ
Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження та Програма розвитку ООН в Україні продовжують співпрацю щодо підвищення рівня енергоефективності у громадах.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба відомства.

«Нам необхідно розробити дієві інструменти і механізми, щоб допомогти громадам ставати більш енергоефективності та енергонезалежними. Впевнені, що у співпраці з ПРООН ми досягнемо практичних і швидких результатів», - розповів заступник голови агентства Віктор Білько.

У рамках співпраці сторони працюватимуть у напрямку збільшення доступності фінансування ініціатив з енергоефективності та енергоменеджменту у громадських будівлях, а також проведення енергоаудитів об’єктів соціальної сфери.

Крім цього, йдеться про співробітництво щодо удосконалення ЕСКО-механізму, реалізації пілотних проєктів, підвищення фінансової привабливості енергосервісних проєктів в громадських будівлях та створення національної системи енергомоніторингу.

Читайте також: Україна підписала додаткову угоду з ЄС щодо збільшення фінансування енергоефективності

Як повідомлялось, наразі Держенергоефективності працює над розробкою Національної системи моніторингу енергоефективності.

Фото: Держенергоефективності

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-