Повернення McDonald's в Україну: компанія декілька місяців готуватиме ресторани до відкриття

Повернення McDonald's в Україну: компанія декілька місяців готуватиме ресторани до відкриття

Заява
Укрінформ
Ухвалено рішення про поетапне відкриття ресторанів мережі McDonald’s, починаючи з Києва та західних областей.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в заяві McDonald’s Україна.

Зазначається, що після тривалих консультацій і обговорень з українськими посадовцями, постачальниками та фахівцями з безпеки, а також з урахуванням прохань співробітників повернутися до роботи, в компанії вирішили запровадити поетапний план відновлення роботи деяких ресторанів у Києві та на заході України, де інші бізнеси безпечно відновили роботу.

“Протягом кількох наступних місяців ми з партнерами займатимемося відновленням ланцюгів постачання продуктів, підготовкою ресторанів до обслуговування клієнтів, поверненням команди ресторанів і співробітників у робоче середовище, а також впровадженням розширених процедур і протоколів для підтримки безпеки наших людей та клієнтів”, - йдеться в заяві.

У компанії наголосили, що підтримка команди в Україні залишається пріоритетом номер один. Працівники ж висловлюють бажання й готовність повернутися до роботи.

Як повідомляв Укрінформ, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що повернення великої американської компанії — це насамперед сигнал для міжнародного бізнесу про можливість працювати в Україні, навіть попри умови війни. "Це робочі місця та податки до українського бюджету, виживання нашої економіки в часи російської агресії. Це, зрештою, частина відновлення України”, - написав у коментарі з приводу рішення McDonald’s Україна Кулеба.

Читайте також: «МакДональдз» по-російськи: мережа ресторанів прибирає з меню картоплю фрі

Свого часу Україна стала 102-ю державою, де запрацювала мережа закладів харчування McDonald’s. До війни у нашій країні було майже 110 закладів харчування цієї мережі. Дев'ять українських ресторанів Макдональдз увійшли до переліку ста найбільш відвідуваних закладів мережі у світі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-