«МакДональдз» по-російськи: мережа ресторанів прибирає з меню картоплю фрі

«МакДональдз» по-російськи: мережа ресторанів прибирає з меню картоплю фрі

Укрінформ
У деяких ресторанах мережі «Вкусно и точка», що замінила в росії «МакДональдз», не буде картоплі фрі, а також картоплі по-селянськи.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє РБК із посиланням на пресслужбу компанії.

«Це пов'язано з тим, що 2021 рік у росії став неврожайним для сортів картоплі, яка використовується для виробництва картоплі фрі у підприємствах мережі. Протягом останніх 8 років компанія орієнтувалася на російських постачальників та закуповувала продукти у них. Крім того, став неможливий імпорт із ринків, які могли б стати тимчасовими постачальниками картоплі для підприємств у росії», - заявили представники мережі.

У мережі вважають, що з нестачею картоплі зіштовхнуться й інші учасники ринку. Обіцяно, що страви з картоплі повернуться до всіх ресторанів мережі восени, коли зберуть новий урожай.

Читайте також: У польських McDonald’s з'явився український бургер - частина коштів піде на допомогу Україні

Нова мережа «Вкусно и точка» зайняла в росії місце «МакДональдз» після того, як знаменита всесвітня мережа пішла з російського ринку через початок росією повномасштабної війни проти України. За умовами угоди, нові власники не можуть використовувати бренд «МакДональдз» та назву найпопулярніших страв, наприклад «Біг Мак». Водночас у "Вкусно и точка" заявляли, що спробують зберегти меню «МакДональдза».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-