На участь у програмі «єРобота» надійшли понад п'ять тисяч заявок - Шмигаль

На участь у програмі «єРобота» надійшли понад п'ять тисяч заявок - Шмигаль

Відео
Укрінформ
Українці подали вже понад п'ять тисяч заявок на участь у програмі "єРобота".

Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаля на засіданні уряду, передає Укрінформ.

"Цього місяця ми запустили програму "єРобота", яка передбачає видачу безповоротних грантів для створення нового бізнесу. За цей невеликий проміжок часу вже отримано більш як 5 тисяч заявок. Зараз вони обробляються, і вже найближчим часом перші майже 500 грантів буде погоджено. Той факт, що наші громадяни готові відкривати нові бізнеси, вкладати власні кошти, працювати й шукати нові можливості — це ще один аргумент про те, що нас неможливо здолати", - сказав Шмигаль.

Крім того, за його словами, продовжується програма виплат по 6,5 тисячі гривень за наймання на роботу внутрішньо переміщених осіб. Близько 9 тисяч людей уже працевлаштовані за цією програмою.

Читайте також: Любченко заявив про зростання рівня офіційного працевлаштування

Прем'єр-міністр наголосив, що держава продовжує виплати й за іншими соціальними програмами. "Пенсії в липні вже профінансовані на 100%. 49 млрд грн перераховано. Це на 15% більше, ніж у липні минулого року", - поінформував він.

Як повідомлялося у межах проєкту «єРобота» уряд запровадив програму безповоротних грантів, які стосуються аграрної сфери. Програми будуть спрямовані, зокрема, на створення садів і теплиць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-