У Вінницю релокувалася нафтокомпанія з Сєвєродонецька

У Вінницю релокувалася нафтокомпанія з Сєвєродонецька

Укрінформ
У Вінницю перевезла своє майно компанія з Сєвєродонецька, яка займається нафтопродуктами, це вже 105-те підприємство, яке релокувалося в обласний центр.

Про це повідомив у Фейсбуці заступник Вінницького міського голови Андрій Очеретний, передає Укрінформ.

«Підприємства з міст, де точаться активні бойові дії продовжують релокацію у Вінницю. Нині у нашій громаді маємо вже 105 переселених суб'єктів господарської діяльності. Останньою «зайшла» фірма, яка займається нафтопродуктами - з Сєвєродонецька», - повідомив Очеретний.

За його даними, сєвєродонецьке підприємство має вісім автомобілів – 30-кубових цистерн. Увесь транспорт не вдалося забрати з тимчасово окупованої території, оскільки мости зруйновані і немає переходів для вантажівок.

«На цьому підприємстві працювали близько 30 людей, частина з них переїхала у Вінницю. Вже з серпня вони мають запуститися в роботу. Алгоритм дій простий - закупівля пального в Європі, а збут - в Україні . Основний акцент буде на забезпеченні аграріїв. Міська рада зі свого боку допоможе налагодити контакти з місцевими сільськогосподарськими підприємствами», - зазначив Очеретний.

Читайте також: На Волині вже працює майже половина з евакуйованих підприємств

Як повідомлялося, українські підприємства, які знаходяться у зоні активних бойових дій, можуть отримати державну допомогу в переміщенні своїх потужностей до безпечніших регіонів. Для цього запущено програму з релокації українських виробництв за підтримки держави.

Зараз підприємства можуть переїхати до дев’яти областей: Закарпатської, Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської, Хмельницької, Чернівецької, Вінницької, південних територій Волинської і Рівненської.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-