Виведення з ринку Мегабанку: подовжили строки прийому заявок від інвесторів

Виведення з ринку Мегабанку: подовжили строки прийому заявок від інвесторів

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб подовжив до 19 липня строки подання конкурсних пропозицій інвесторів, зацікавлених вивести з ринку неплатоспроможний Мегабанк.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Фонд гарантування.

"Фонд гарантування вкладів фізичних осіб вніс зміни до умов відкритого конкурсу з метою виведення неплатоспроможного АТ «Мегабанк» з ринку. Так, рішенням виконавчої дирекції Фонду №472 від 07 липня 2022 року, строк подання зацікавленими інвесторами конкурсних пропозицій продовжено майже на два тижні – до 19 липня 2022 року включно", - йдеться у повідомленні.

Крім того, для інших інвесторів продовжено можливість для подання заявок на допуск до участі у відкритому конкурсі по 12 липня включно.

Читайте також: Вкладникам неплатоспроможного Мегабанку почали платити компенсації

Як повідомлялося, Національний банк 2 червня 2022 року відніс Мегабанк до категорії неплатоспроможних через суттєві порушення в оцінюванні кредитного ризику, інсайдерське кредитування та невиконання плану докапіталізації.

ФГВФО 7 червня почав приймати заявки від потенційних інвесторів на участь у відкритому конкурсі з виведення АТ “Мегабанк” із ринку. Це - перший банк, на вкладників якого поширюється норма про повне відшкодування коштів на час дії воєнного стану.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-