На бізнес-форумі у Відні обговорили будівництво соціального житла в Україні

На бізнес-форумі у Відні обговорили будівництво соціального житла в Україні

Фото
Укрінформ
У Відні пройшов міжнародний бізнес-форум "Відбудова економіки України в умовах воєнного стану: виклики, реалії та перспективи", на якому, зокрема, обговорювали будівництво соціального житла в Україні.

Як передає Укрінформ, форум пройшов за сприяння спільноти українських підприємців Австрії "Best Version Community" спільно із благодійним фондом "Hоре.UA" та за підтримки посольства України в Австрії.

У рамках бізнес-форуму австрійським діловим колам було презентовано інвестиційні можливості України. Зокрема, бізнес-кола Австрії ознайомилися з проєктом благодійного фонду "Hope.UA" соціальне житло Sich. Окрім теми житла, на форумі також обговорювалися енергетична безпека, перспективи українського експорту та кейси інвестування в Україну.

Крім того, важливу увагу було приділено умовам функціонування бізнесу в нестабільних політичних та воєнних умовах, а також розглянуто шляхи ефективного розвитку бізнесу і забезпечення його сталого розвитку для пошуку та співпраці із зацікавленими компаніями.

Участь у заході взяли власники великого та середнього бізнесу (Україна, Австрія, країни ЄС), представники державних установ та організацій, ключові менеджери компаній, фінансові директори, керівники функціональних напрямків.

Читайте також: За щастя жити звичайним життям і йде ця війна – звернення Зеленського

Як повідомляв Укрінформ, прямі збитки економіки України від пошкодження та руйнування житлових і нежитлових будівель та інфраструктури через повномасштабне вторгнення росії вже перевищують 105,5 млрд доларів, загальна сума збитків інфраструктури оцінюється у межах 564 - 600 млрд доларів.

Фото: Ян Шкуро HOPE.UA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-