Кабмін працює над тим, щоб країни-партнери надавали компаніям держгарантії для інвестицій в Україну

Кабмін працює над тим, щоб країни-партнери надавали компаніям держгарантії для інвестицій в Україну

Укрінформ
Кабінет Міністрів працюватиме з країнами-партнерами України над тим, аби вони видавали своїм компаніям державні гарантії на залучення коштів для інвестицій в Україну.

Як передає Укрінформ, про це Прем’єр-міністр Денис Шмигаль написав у Телеграмі.

«Уряд працюватиме з партнерами України над тим, аби вони видавали своїм компаніям державні гарантії на залучення коштів для інвестицій в Україну. Такі гарантії дозволять інвестувати в реалізацію значних проєктів державно-приватного партнерства в Україні», - зазначив Шмигаль.

Читайте також: Шмигаль закликав керівників міжнародних компаній планувати інвестиції в Україну вже сьогодні

Раніше прем’єр наголосив на тому, що відбудова, відновлення України — кроки, які потрібно пройти задля нового європейського майбутнього нашої країни. Основу оновлення країни формуватимуть національна безпека, євроінтеграція та економічна трансформація. Найпершим обов’язковим фактором будь-якого подальшого розвитку є високий рівень національної безпеки.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. російські війська знищують об'єкти інфраструктури, житлові райони українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-