Для нас важливо, щоб світові бренди пішли з росії й прийшли в Україну – Зеленський

Для нас важливо, щоб світові бренди пішли з росії й прийшли в Україну – Зеленський

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський наголосив, що для України важливо, щоб світові бренди і компанії пішли з російського ринку та прийшли до нашої держави.

Про це він сказав під час онлайн-спілкування в Українському домі в Давосі у форматі «запитання – відповіді», повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Сьогодні вже, коли ми готуємо відновлення нашої держави після перемоги - це обов’язкого станеться, війна закінчиться - для нас дуже важливо, щоб світові компанії, світові бренди пішли з російського ринку і прийшли до нас”, - сказав Зеленський.

Він наголосив, що це велика допомога, яку можуть надати Україні представники великого бізнесу.

“Це буде, по-перше, працевлаштування. По-друге, такі бренди повинні бути в розвинутій державі, й саме таку державу ми будуємо, а третє, щось таке, мені здається, погане за те, що зробила росія, ви їм повинні також зробити. Мені здається, це справедливо”, - сказав Зеленський.

Читайте також: Страховий гіганг Zurich йде з російського ринку

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіабомб і балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-