Мельник розповів про економічний ефект від роботи БЕБ у квітні

Мельник розповів про економічний ефект від роботи БЕБ у квітні

Укрінформ
Директор Бюро економічної безпеки Вадим Мельник заявив, що економічний ефект від діяльності його установи в квітні склав 3 млрд гривень.

Про результати роботи БЕБ у квітні він написав у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Особливо зараз, під час повномасштабної війни, Україна має бути сильнішою за ворога не лише військово, а й економічно. Боронити економічний сектор у воєнний час - окрема відповідальність. Саме над цим працює команда Бюро економічної безпеки України. 3 млрд грн — економічний ефект від роботи нашої, відносно невеликої команди», — йдеться в повідомленні.

Зокрема, протягом останнього місяця правоохоронцями було арештовано активів, що належать суб’єктам рф та білорусі, на суму понад 15 млрд грн.

Вилучено майна у суб’єктів країн-агресорів на суму 38,3 млн грн. На потреби ЗСУ правоохоронці передали майна на суму понад 14 млн грн.

Також у квітні БЕБ запобігла нанесенню збитків державі на загальну суму понад 220 млрд грн.

«Це, звісно, лише частина того, що було зроблено. Працюємо далі заради перемоги», — наголосив очильник БЕБ.

Читайте також: БЕБ виявило сотні автомобілів і спецтехніки, що належать підприємствам рф і білорусі

Як повідомлялося, 1 квітня Верховна Рада ухвалила Закон "Про внесення змін до Закону України "Про основні засади примусового вилучення в Україні об'єктів права власності Російської Федерації та її резидентів" щодо уточнення окремих положень" (законопроєкт №7169), який передбачає націоналізацію майна громадян росії, а також громадян України, які публічно заперечують війну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-