БЕБ виявило сотні автомобілів і спецтехніки, що належать підприємствам рф і білорусі

БЕБ виявило сотні автомобілів і спецтехніки, що належать підприємствам рф і білорусі

Укрінформ
Бюро економічної безпеки виявило в Одеській і Запорізькій області 342 одиниці техніки, власниками яких є підприємства російської федерації та республіки білорусь.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба БЕБ.

"Бюро економічної безпеки в Одеській області проаналізували діяльність 1211 підприємств, власниками або бенефіціарами яких є громадяни росії та білорусі. Під час відпрацювання встановлено 168 працюючих суб’єктів господарської діяльності", - йдеться в повідомленні.

При аналізі діяльності цих підприємств та їх активів встановлено 247 легкових та вантажних автівок, а також 27 одиниць спеціального транспорту. Перелік виявлених автомобілів та спецтехніки направлено до Одеської обласної військово-цивільної адміністрації.

Читайте також: ДБР ініціює націоналізацію ще майже 900 російських і білоруських вагонів

Також у Запорізькій області під час перевірки 14 підприємств виявлено 63 одиниці автотранспортних засобів та 5 одиниць сільськогосподарської техніки. Зазначена інформація також передана до Запорізької ОВА та Мінекономіки для подальшого прийняття рішення.

Як повідомлялося, в умовах воєнного часу націоналізація російського майна в Україні відбуватиметься за спрощеною процедурою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-