НКРЕКП запровадила тимчасовий порядок відновлення пошкоджених об'єктів водопостачання

НКРЕКП запровадила тимчасовий порядок відновлення пошкоджених об'єктів водопостачання

Укрінформ
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), затвердила тимчасовий порядок відновлення об’єктів централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, які пошкоджені (зруйновані) внаслідок бойових дій.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба регулятора.

"НКРЕКП прийняла рішення щодо запровадження Тимчасового порядку дій суб'єктів господарювання у сфері централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, ліцензування діяльності яких здійснюється Регулятором, з відновлення пошкоджених (зруйнованих) внаслідок бойових дій об’єктів централізованого водопостачання та централізованого водовідведення", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: НКРЕКП обмежила доступ до інформації про енергоресурси на період воєнного стану

Зазначається, що порядок містить алгоритм дій для визначення характеру та масштабів пошкоджень об’єктів централізованого водопостачання та централізованого водовідведення; передбачає складання переліку першочергових заходів відновлення пошкоджених об'єктів. Крім того, визначені джерела фінансування робіт з відновлення та порядок надання звітності за результатами виконаних відновлювальних робіт та отриманого обладнання/матеріалів, як гуманітарної допомоги.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-