В рамках програми релокації бізнесу Мінекономіки опрацювало понад тисячу заявок

В рамках програми релокації бізнесу Мінекономіки опрацювало понад тисячу заявок

Укрінформ
Міністерство економіки України опрацювало понад тисячу заявок від представників бізнесу щодо перенесення виробних потужносте підприємств з територій, де ведуться бойові дії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Мінекономіки.

«В рамках програми релокації міністерством опрацьовано більше тисячі заявок на розміщення потужностей бізнесу. Найчастіше прихисток дають Закарпатська, Львівська та Чернівецька області, також активно, але трохи рідше бізнес переміщується до Тернопільської та Івано-Франківської областей», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що вже більше 400 підприємств переїхали, а 216 з них відновили свою роботу. Тобто вони зберегли свої потужності, перевезли трудові колективи, налагодили діяльність на новому місці розташування.

Читайте також: Вінниця за програмою релокації бізнесу вже прийняла 13 підприємств

Також для близько 500 підприємств підібрані майданчики, зараз вони знаходяться на різних стадіях транспортування Укрзалізницею, Укрпоштою або власними ресурсами (з компенсацією).

«Після завершення бойових дій одним із пріоритетних завдань Уряду буде повернення релокованих підприємств до своїх рідних регіонів, де вони відіграватимуть важливу роль у відродженні економічної активності», - уточнили в міністерстві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-